Vill du jobba hos oss?

Serviceinriktad redovisningsassistent/konsult till Advice

 

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta som redovisningsassistent/konsult och har minst ett års arbetslivserfarenhet inom området. Genom utbildning och erfarenhet behärskar du redovisningsområdet väl.

Du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning, eller annan utbildning som kan anses likvärdig, är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och trivs med eget ansvar, samtidigt som du är prestigelös och flexibel. Vi ser gärna att du har arbetat på redovisningsbyrå tidigare eller med redovisning på en ekonomiavdelning.

För att trivas i rollen som redovisningsassistent/konsult i vår organisation måste du vara strukturerad, ordningsam, kvalitetsmedveten, snabb och tycka om att ta eget ansvar. Det är viktigt att du har ett trevligt bemötande samt är lyhörd, lojal och uthållig. En annan viktig egenskap är att du tycker att redovisning är roligt och gärna vill fördjupa dig och vidareutvecklas inom området.

Vi arbetar med ett flertal ekonomisystem och ser gärna att du har god datorvana och erfarenhet av Visma SPCS, Visma Lön och MS Office. Du behärskar också engelska väl.

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett omväxlande, utmanade och roligt arbete i en bred roll där du har möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper inom din yrkesroll.

Du kommer att arbeta med löpande bokföring, kundfakturering, leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, skatteredovisning, avstämningar, personal- och löneadministration, samt biträda i arbetet med att upprätta bokslut och årsredovisning för våra klienter.

Vår verksamhet bygger på långsiktiga relationer där förtroende, öppenhet och engagemang är de viktigaste grundpelarna för ett lyckat samarbete. Våra kunder finns inom de flesta branscher och är allt ifrån mindre aktiebolag och ideella organisationer till större internationella företag.

Att arbeta med redovisning och rådgivning till kunder inom många olika branscher gör att du som redovisningsassistent på Advice aldrig kommer att bli fullärd. Inom redovisningsområdet finns det ständigt nya utmaningar att ta sig an, samtidigt som många arbetsuppgifter är återkommande. Det är variationen som gör arbetet så roligt.

Om oss

Advice Företagsassistans i Stockholm AB är en väletablerad administrativ servicebyrå som tillhandahåller ekonomitjänster för klienters räkning. Vi arbetar enligt svensk standard för redovisningstjänster, REKO, och är auktoriserade redovisningskonsulter genom FAR.

Vår målsättning är att skapa säkerhet och trygghet hos våra kunder genom personligt engagemang och problemlösning. Våra medarbetare är välutbildade, serviceinriktade och dedikerade i arbetet. Vi brinner för redovisning och för våra kunder.

Vårt kontor är beläget i centrala Stockholm och vi arbetar i trivsamma och ljusa lokaler där varje medarbetare får ett eget, stort arbetsrum om ca 15-20 kvm. Dörren står alltid öppen och det är nära till kollegor, oavsett om det gäller att diskutera djupare redovisningsfrågor eller en fikastund.

Ansökan

Skicka din ansökan till camilla.dahlborg@adviceab.se, Camilla Dahlborg, Auktoriserad redovisningskonsult genom FAR

Skicka din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande.