Vill du göra din LIA-praktik hos oss?

Om dig

Vi söker dig som vill göra din LIA-praktik hos oss.

Du som söker har antingen studerat ekonomisk inriktning på gymnasiet eller studerar just nu en ekonomiutbildning på universitet eller på yrkeshögskola och vill lära dig mer om det praktiska arbetet på redovisningsbyrå samt fördjupa dina kunskaper inom redovisning. Det är viktigt att du är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och trivs med eget ansvar, samtidigt som du är prestigelös och flexibel.

För att trivas i rollen som redovisningsassistent i vår organisation måste du vara strukturerad, ordningsam, kvalitetsmedveten, snabb och tycka om att ta eget ansvar. Det är viktigt att du har ett trevligt bemötande samt är lyhörd, lojal och uthållig. Det är också viktigt att du tycker att redovisning är roligt och att du har ett stort intresse av att lära dig mer inom redovisningsområdet.

Vi arbetar med ett flertal ekonomisystem och ser gärna att du har god datorvana och förmåga att lära dig nya program snabbt. Du behärskar också engelska väl.

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett omväxlande, utmanande och rolig praktikplats på en välrenommerad redovisningsbyrå i Stockholms innerstad. Vår verksamhet bygger på långsiktiga relationer där förtroende, öppenhet och engagemang är de viktigaste grundpelarna för ett lyckat samarbete. Våra kunder finns inom de flesta branscher och är allt ifrån mindre aktiebolag och ideella organisationer till större internationella företag.

Du kommer att arbeta med löpande bokföring, kundfakturering, leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, omföring av projektredovisningar, vara behjälplig och biträda i arbetet vid månads- och årsbokslut och andra förekommande uppgifter inom redovisningsområdet. Det finns ständigt nya utmaningar att ta sig an, samtidigt som många arbetsuppgifter är återkommande. Det är variationen som gör arbetet så roligt.

Om oss

Advice Företagsassistans i Stockholm AB är en väletablerad administrativ servicebyrå som tillhandahåller ekonomitjänster för klienters räkning. Vi arbetar enligt svensk standard för redovisningstjänster, REKO, och är auktoriserade redovisningskonsulter genom FAR.

Vår målsättning är att skapa säkerhet och trygghet hos våra kunder genom personligt engagemang och problemlösning. Våra medarbetare är välutbildade, serviceinriktade och dedikerade i arbetet. Vi brinner för redovisning och för våra kunder.

Vårt kontor är beläget i centrala Stockholm och vi arbetar i trivsamma och ljusa lokaler där varje medarbetare har ett eget, stort arbetsrum om ca 15-20 kvm. Dörren står alltid öppen och det är nära till kollegor, oavsett om det gäller att diskutera djupare redovisningsfrågor eller en fikastund.

Ansökan

Skicka din ansökan till camilla.dahlborg, Camilla Dahlborg, Auktoriserad redovisningskonsult genom FAR